Toverzwemmen


Een nieuwe vorm van zwemles: Toverzwemmen. Tijdens deze les zwemmen kinderen met een speciaal zwempak van ‘EasySwim’ aan. Op deze manier leren ze met plezier op een veilige manier zwemmen.

Kinderen gaan met het EasySwim zwempak meteen zwemmen in het diepe, zodat ze meer in beweging zijn. Dit is goed voor hun zelfredzaamheid en op deze manier leren ze spelenderwijs hoe ze moeten drijven. Ze gaan in de eerste groep met de zwempakken aan al drijven, onder water en zelf ontdekken. Later worden ook zwemslagen aangeleerd.

Niet het hele traject wordt met de EasySwim pakken aan gezwommen. Het voordeel van deze pakken is dat ze gemakkelijk aan en uit kunnen, zodat kinderen ook vast wennen aan zwemmen in het diepe water zonder pak aan.

EasySwim zwempakken
De zwempakken van EasySwim zijn comfortabel en van hoge kwaliteit en worden gebruikt als hulpmiddel bij het zwemmen. De pakken zijn dus bedoeld als drijfmiddel in plaats van bandjes. Het doel van deze nieuwe vorm van zwemles is een maximale ontwikkeling van het watergevoel bij kinderen, zodat zij sneller zelfredzaam zijn, meer in beweging blijven en met veel plezier leren zwemmen.

Het is mogelijk om gedeeltes van de elementen in de EasySwim drijfpakken eruit te halen. De voor- of achterkant bijvoorbeeld. Kinderen hebben dan iets minder drijfhulp bij het zwemmen, zodat ze, ongemerkt, zelf meer moeite moeten doen om te kunnen zwemmen.

De zwempakken voor Toverzwemmen kunt u zelf aanschaffen via de website van EasySwim: www.easyswim.com.

Wanneer
Zwemles zal elke week op woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 en 17:00 tot 18:00 uur in het recreatie- en instructiebad gegeven worden. Toverzwemmen wordt gegeven tot de afzwemgroep (rood), de afzwemgroep is samengevoegd met het reguliere zwemprogramma.

Voor wie
Toverzwemmen is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze zwemles is alleen mogelijk met een afkooppas. Er is ruimte voor 2 groepen van maximaal 10 kinderen. Dit zijn een beginners en een gevorderden groep.

Wat is er te doen in Calluna

Discozwemmen 25 oktober 2019

25 oktober 19:00 - 21:30

Landelijk meldpunt NOC*NSF

Vertrouwenspunt Sport

Telefoon: 0900 – 202 5590
Meer informatie:
www.watisjouwgrens.nl/vertrouwenspuntsport

Klantbeoordelingen

Contact

Sportcentrum Calluna
Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Telefoon: 0341-554244
Email: info@interactie-ermelo.nl
Internet: www.calluna.nl

Social Media

Volg ons ook op social media