Aqua-varia

18 december 2017


Al sinds mensenheugenis bestaat er een relatie tussen bewegen en muziek. Vanaf de eerste primitieve dansvormen tot de huidige moderne fitnessprogramma’s is vooral het ritme, aangegeven door muziek, van grote betekenis bij het bewegen. Bewegen in het water geeft nog een extra dimensie aan het geheel.

Aquavaria is een echte groepsactiviteit en bestaat uit onderdelen van aquarobic en aquajoggen en dat op swingende muziek. Oefeningen voor de benen, armen, romp en combinaties wisselen elkaar af, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van allerlei hulpmiddelen als dump-bells en flexi-beams.
De muziek zorgt mede voor de sfeer, stimuleert en bepaalt het tempo van bewegen. Door de geringe zwaartekracht en de weerstand in het water worden gewrichten, spieren, pezen en banden op een andere manier dan op het land getraind.

Degene die meedoet aan aquavaria kan erop rekenen dat het uithoudingsvermogen, maar ook de kracht, lenigheid en de coördinatie van bewegen zal verbeteren. Het is een uitstekende manier om fit te worden en fit te blijven.

Iedere dinsdag en donderdagmiddag is een enthousiaste groep, voornamelijk dames, in ons bad bezig met aquavaria. Is dit ook niet iets voor u?
Neem uw vriendin mee en trek de stoute schoenen en het badpak aan en doe mee! U zult ook zeker enthousiast worden!

Event Timeslots (2)

Dinsdag
-

Donderdag
-

Wat is er te doen in Calluna

Discozwemmen 25 oktober 2019

25 oktober 19:00 - 21:30

Landelijk meldpunt NOC*NSF

Vertrouwenspunt Sport

Telefoon: 0900 – 202 5590
Meer informatie:
www.watisjouwgrens.nl/vertrouwenspuntsport

Klantbeoordelingen

Contact

Sportcentrum Calluna
Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Telefoon: 0341-554244
Email: info@interactie-ermelo.nl
Internet: www.calluna.nl

Social Media

Volg ons ook op social media