Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ermelose ZwemChallenge

28 september 14:00 - 16:00

De Ermelose ZwemChallenge!

Hoe goed kun jij nog zwemmen???? Komt u in geval van nood zelfstandig uit het water?

Om dit te testen kun je op zaterdag 28 september in zwembad Calluna meedoen aan de Ermelose ZwemChallenge. Als beloning en aanmoediging ontvang je een medaille en een deelnamecertificaat.

Ga de uitdaging aan, met je vrienden, met je vader of je moeder, je broer of zus of gewoon zelf. Als je je opgeeft als duo betaal je samen maar € 5,00. Wil je alleen meedoen, dan betaal je € 2,75. En niets houdt je tegen om je aan te melden met een team of klas.

Opgeven is simpel: per mail of aan de kassa. Alleen als je je pas aanmeldt op de middag zelf betaal je meer (de gewone entreeprijs). Dus waar wacht je op? Mail naar info@interactie-ermelo.nl

De Ermelose versie is gebaseerd op de Nationale ZwemChallenge, die is ontwikkeld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit is de organisatie die de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C uitgeeft. NRZ heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

Maar in Ermelo hebben we ons eigen zwembad Calluna. Behalve de onderdelen SurvivalChallenge (gekleed en gericht op het overleven in onverwachte situaties) en PrestatieChallenge (gericht op de algemene zwemvaardigheden) hebben wij dus ook ons eigen FunChallenge-parcours.

Daarnaast kun je ook meedoen aan de Ermelose Fittest, die Heel Ermelo Beweegt aanbiedt tijdens de Ermelose ZwemChallenge. Dus je vervelen zul je je niet!

Natuurlijk is de ZwemChallenge leuk en uitdagend, maar ook voor degenen die willen weten of ze nog zwemveilig zijn of advies willen over het bijspijkeren van vaardigheden is deze activiteit zeer geschikt. Op het persoonlijk deelnamecertificaat staat nl. vermeld hoe goed de diverse onderdelen zijn gegaan.

Iedereen is dus van harte welkom op zaterdag 28 september 2019. Voor de ZwemChallenge is op die dag de kassa geopend vanaf 13.30 uur.

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
14:00 - 16:00

Organisator

Zwembad Calluna

Locatie

Zwembad Calluna

Wat is er te doen in Calluna

Discozwemmen 25 oktober 2019

25 oktober 19:00 - 21:30

Landelijk meldpunt NOC*NSF

Vertrouwenspunt Sport

Telefoon: 0900 – 202 5590
Meer informatie:
www.watisjouwgrens.nl/vertrouwenspuntsport

Klantbeoordelingen

Contact

Sportcentrum Calluna
Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Telefoon: 0341-554244
Email: info@interactie-ermelo.nl
Internet: www.calluna.nl

Social Media

Volg ons ook op social media